reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Przysucha
1.6°C
wschód słońca: 07:08
zachód słońca: 15:40
Koronawirus
mazowieckie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Przysusze

kiedy
2024-12-01 17:00
miejsce
Dom Kultury w Przysusze,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-03-29 16:00
miejsce
Dom Kultury w Przysusze,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-03-29 18:30
miejsce
Dom Kultury w Przysusze,...
wstęp biletowany